نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2
  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    مهر-۱۳۹۶
    شماره عضویت
    584
    عنوان کاربر
    کاربر جدید
    میانگین پست در روز
    0.00
    نوشته ها
    1
    تشکر
    0
    0 تشکر در 0 پست

    3 ترفند جالب تلگرام

    1- مخفی‌سازی آخرین بازدیدها برای مخاطبانتان
    توانایی پنهان‌سازی آخرین فعالیت‌ها در تلگرام بسیار شبیه واتس‌اپ تعریف شده، اما در تلگرام علاوه بر آن ویژگی‌های دیگری نیز وجود دارد. مثلا می‌توانید این ویژگی را صرفا برای یک مخاطب خاص در نظر نگیرید و به عبارت دیگر آن کاربر خاص استثنا می‌شود و امکان مشاهده ساعت آنلاین بودن شما را پیدا می‌کند (یا برعکس، این امکان را پیدا نمی‌کند. درواقع این بستگی به انتخاب شما دارد). با غیرفعال کردن این بخش کاربران به‌صورت تقریبی از وضعیت آخرین فعالیت شما مطلع می‌شوند و نمی‌توانند زمان دقیق آنلاین بودنتان را بفهمند؛ مثلا با عباراتی همچون «اخیرا مشاهده‌شده» یا «هفته گذشته دیده‌شده» و… از وضعیت آنلاین شدن شما آگاه می‌شوند.(آموزش نحوی [فقط کاربران ثبت نام کرده قادر به مشاهده لینک ها هستند. ] هم مشاهده بفرمایید)
    برای فعال سازی این ویژگی مسیر زیر را دنبال کنید:
    Settings > Privacy and Security > Last Seen

    در این بخش قادرید زمان مشاهدات اخیر خود را برای همه تعیین کنید (Everybody) و سپس از بخش add exceptions کاربرانی را انتخاب کنید که می‌خواهید امکان مشاهده فعالیت اخیر شما را نداشته باشند. اگر «هیچ کس» یا Nobody را انتخاب کنید هیچ کس اجازه نمی‌یابد آخرین ساعات بازدید شما را ببیند. به طور مشابه، اگر add exceptions یوزری را اضافه کنید، آن فرد توانایی اطلاع از آخرین بازدیدهای شما را خواهد یافت. گزینه Contacts نیز فقط مخاطبان را هدف قرار می‌دهد و بقیه افراد عادی قادر به دیدن ساعات آنلاین بودن شما در تلگرام نخواهند بود.

    2- از کجا بفهمیم از جانب یک نفر خاص بلاک شده‌ایم یا او اکانتش را حذف کرده؟
    این امکان وجود دارد که بنا به دلایل مختلفی کسی مایل نباشد با شما گفتگو کند. در این صورت ممکن است شخص موردنظر شما را بلاک کند. پس از کجا بفهمیم بلاک شده‌ایم یا کسی اکانتش را حذف کرده است؟
    اگر کسی شما را بلاک کرده باشد ۳ اتفاق خواهد افتاد:
    ۱- کسی که شما را بلاک می‌کند عکس پروفایلش برای شما حذف می‌شود و غیرقابل مشاهده خواهد شد.
    ۲- آخرین بازدید آن شخص از تلگرام به last seen is a long time ago تغییر پیدا خواهد کرد.
    ۳- در این حالت هر پیامی که به فرد ارسال کنید خوانده نمی‌شود. (اگر پیام خوانده شود باید ۲ تیک کنار هم قرار بگیرد.).(آموزش نحوی [فقط کاربران ثبت نام کرده قادر به مشاهده لینک ها هستند. ] هم مشاهده بفرمایید)
    اما اگر شخصی اکانتش را حذف کرده باشد 4 اتفاق خواهد افتاد:
    ۱- عکس پروفایل شخص موردنظر حذف و غیر قابل مشاهده خواهد شد.
    ۲- نام فرد هرچه که باشد به Unknown تغییر پیدا خواهد کرد.
    ۳- آخرین بازدید شخص از تلگرام به last seen is a long time ago تغییر پیدا خواهد کرد.
    ۴- در این حالت هر پیامی که به شخص موردنظر ارسال کنید یک ساعت در کنار پیام نمایش داده خواهد شد.


    3-آموزش حذف یک مخاطب یا Contact:
    برای پاک کردن مخاطب مورد نظر ابتدا مخاطب را بلاک کنید . سپس در همان صفحه Blocked users روی مخاطب بلاک شده خود بزنید سپس هنگامی که اطلاعات شخصی مخاطب باز شد روی علامت سه نقطه در بالای سمت راست صفحه ضربه زده و سپس Delete را بزنید تا مخاطب برای همیشه از فرند های شما حذف شود …..(آموزش نحوی [فقط کاربران ثبت نام کرده قادر به مشاهده لینک ها هستند. ] هم مشاهده بفرمایید)

    نکته : کسانی که مشکل هنگ ، لودینگ با سرعت پایین ، فرستاده نشدن کد تایید ، نصب نشدن نرم افزار ، کانکتینگ و … را دارند تلگرام را دارند ، کافیست یک بار اکانت خود را به روش توضیح داده شده حذف کنید سپس به قسمت حذف برنامه های گوشی خود رفته و Telegram را انتخاب کنید . اکنون یک بار گزینه Clear Data را انتخاب و سپس نرم افزار را حذف کنید . اکنون آخرین ورژن تلگرام را دانلود نموده و دوباره اکانت جدید بسازید . با انجام این مراحل مشکلات ۹۹% کاربران حل شده است

  2. Top | #2

    تاریخ عضویت
    خرداد-۱۳۹۶
    شماره عضویت
    557
    عنوان کاربر
    کاربر جدید
    میانگین پست در روز
    0.00
    نوشته ها
    1
    تشکر
    0
    0 تشکر در 0 پست
    ممنون باحال بودند

    [فقط کاربران ثبت نام کرده قادر به مشاهده لینک ها هستند. ]

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •